Het Buffer-Up team


Nine Parre

Nine Parre is oprichter van Buffer-Up. In oktober 2017 won zij met de Buffer-Up de eerste editie van de Dutch Design Week Design Challenge van Smurfit Kappa. Als afgestudeerd mode ontwerpster aan ArtEZ combineert zij estetiek met functionaliteit. Nine Parre combineert haar rol als ontwerper met de bedrijfvoering van Buffer-Up.


Julan Deden

Als leider van Founders Club heeft Julan Deden start-up evenementen en trips georganiseerd. Hij heeft met veel start-ups samen gewerkt en kent de mogelijkheden en gevaren van startende bedrijven. Hij zal zich binnen Buffer-Up bezig houden met sales en marketing.


John Plas

John Plas heeft in veel verschillende richtingen gestudeerd en heeft hierdoor een brede kennis van bedrijfsvoering. Zijn rol is vooral zichtbaar achter de schermen door zijn verdieping in ICT en Business Analytics.

    Nieuws en updates

Nine Parre winnares eerste Dutch Design Challenge Smurfit Kappa.

Nine Parre heeft de eerste editie van de Smurfit Kappa Design Challenge gewonnen. Dit werd tijdens een feestelijke uitreiking in het Sensory Experience Pavilion op de Dutch Design Week bekend gemaakt door Arco Berkenbosch, VP Innovation & Development bij Smurfit Kappa.

Lees meer