Dé oplossing voor

open werkruimtes

zoals

kantoortuinen

en flexplekken.


Het kan een uitdaging zijn om niet afgeleid te worden door prikkels uit de omgeving. Voor veel mensen werkzaam in kantoortuinen of op flexplekken is dit een extra grote uitdaging. De Buffer-up is een mobiel en flexibel tafelscherm waarmee een eigen werkruimte gecreëerd kan worden. Door middel van de middelste gordelband is het scherm eenvoudig op te zetten en in te klappen. Met deze band kan het scherm ook over de schouder worden gedragen en naar een andere locatie worden gebracht.

De Buffer-Up bestaat uit hoogwaardig 3-laags karton. Een stevig en recyclebaar materiaal. De grafische prints aan de binnenzijde van het product hebben een kalmerend en stimulerend effect op de gebruiker. De buitenzijde van de Buffer-Up kan naar wens bedrukt worden met kleur, print of bedrijfslogo. Om deze reden is dit product ook ideaal als give-away aan klanten. Met uw bedrijfslogo aan de buitenzijde zal de gebruiker uw bedrijf in beeld brengen op allerlei locaties.PARTNERS

Buffer-Up is tot stand gekomen in samenwerking met verpakking multinational Smurfit Kappa. Innovatieve samenwerkingen tussen ontwerpers en grote bedrijven zijn van groot belang voor de groei van beide sectoren. Om mee te bewegen met de veranderingen die plaatsvinden in de maatschappij speelt uitwisseling een belangrijke rol. De samenwerking tussen Buffer-Up en Smurfit Kappa is een gedurfd experiment en een belangrijke stap richting een toekomstgerichte manier van denken.